HTML

Literáti Grosz S(z)ószórója

Az embernek csak az mond valamit, amit hall. Itt lehet, hogy az olvas- ill. látvány is.

No, Comment!

Ősz

2008.09.19. 17:03 :: Literáti Groß

Köztünk jár. Bélyegeit észrevétlenül nyomja rá a környékre. Gondoljuk csak végig. Az először csak színváltó majd lehulló lombkoronák, virágszirmok. A lehullott levelek hivatali asztalról a földre vannak söpörve kéretlen – az évszaki változás elhalasztása miatti – kérelmekként. Majd remélhetőleg össze is. A ruhatöbblettől ugyan megvastagodott, de megfázottan prüszkölő emberek, akik a szelet egy-egy tüsszentéssel kavarják fel. Madarat se látni annyit, és már a légynek se kellünk. Ha épp nem esik az eső, vagy borongós az ég, a Nap még csak-csak kisüt, persze a napok közel sem olyan melegek. Ez egy amolyan időjárás-eljárás.

 

Igazodjon mindenki a változásokhoz, s amennyiben szokás, vagy lehet ilyet, mindenkinek kellemes őszt kívánok - a kép mellé ezzel a kis hozzávaló aláfestéssel.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotosokk majdnem60másodperces

A bejegyzés trackback címe:

https://malacodvan.blog.hu/api/trackback/id/tr12671695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása