HTML

Literáti Grosz S(z)ószórója

Az embernek csak az mond valamit, amit hall. Itt lehet, hogy az olvas- ill. látvány is.

No, Comment!

"Huggs and Kisses" - kontinseket átívelő szerelem, vagy az első A.I. spam női kiadása?

2006.12.15. 00:42 :: Literáti Groß

 Abszolút rendhagyó eset történt velem az elmúlt hónapban -mint mindig-. Létezik egy kis honlap - név szerint www.sharedmessenger.com -, melyen ismerkedhetsz a világon bárkivel, aki regisztrált erre a honlapra. Nem, nem egészen iwiw koppintás, sokkal inkább ismerkedési v. ismeretségszerzési lehetőség amerikaiakkal, német levél baráttal, szerb modell lányokkal vagy éppen etióp brómostea ivókkal, viszont a legutóbbi alkalommal valami igazán hajmeresztő történt.

 Egy afrikai 28 éves nőtől kaptam levelet, név szerint Sylvanus Ndukwétől. A mailben rengeteg kérdést kaptam házasságról, gyerekekről é szerelemről. Válaszoltam neki, majd 2-3 levél váltása után újra elküldte a legelsőt. Erre válaszomban kifejtettem, hogy mennyire amatőr, legalább azt jegyezné, hogy kinek mit küldött el és hányszor. a. A következő elektronikus postával egy nagyon vicces tartalom érkezett: küldjek neki 400 fontot vizumfrissítésre és egy Libéria-London jegyet – mert szerelmes belém.

 Elkezdtem gondolkodni, hogy mit adjak el a pénz előteremtésének érdekében. A 191 karátos Koh-I-Nor gyémántot, a Coca Cola részvényeimet, avagy a mészkőbányámat?

Viccet félretéve szerintem itt három lehetség magyarázat létezik: egy irányított internetes pénzkicsalás, vagy egy vagy női spam mesterséges intelligenciájának tudatraébre- dése, vagy orbitálisméretű kultúrális különbség.

 

 

A két kép a hölgyről is látható –ha tényleg ő az, és létezik. Apropó: játék!!! Keressétek a kicsi -vagy nagy- hibát a két fotó közt:)

 

Szólj hozzá!

Címkék: pff hátnyilván

A bejegyzés trackback címe:

https://malacodvan.blog.hu/api/trackback/id/tr5322677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása