HTML

Literáti Grosz S(z)ószórója

Az embernek csak az mond valamit, amit hall. Itt lehet, hogy az olvas- ill. látvány is.

No, Comment!

342. szám

2007.09.26. 13:03 :: Literáti Groß

 

Üdv Populi, kenyeret és béksséget házaitokra! Barmotok visszatért a szokásos prezentációval. Egy cikkel nagyon sokáig babráltam, s lehet, hogy ez is oka a gyatra termésnek; no de lássuk a két diszclipintyet.

Bár Szombathely városa még nem rendelkezik teljesjogú színházzal, azért hely akad bőven. Nanehommá' ott kelljen!

"...agyon játszott darab."

Anatómiailag elképzelhető, bár vagy nagyon kicsinek kell lenniük a szereplőnek, vagy a színpadként szolgáló "anyagból " kéne sok. Többre, mint a cikk(el)írónak, de legalább annyira barázdálatlannak, mint amikor a procedúrát elkövette. Mindenkinek lehet rossz pillanata.

Még Neked is!

Igen, kötelező mellékelni! Mindhez! Gyorsabban!

"...amikor ezek a tervek beérkeznek a gazdasági főigazgatóval, a rektorral..."

Tehát, aki szeretne az iskolatörténelmi klub bérlésére pályázatot benyújtani, mindenképpen mellékeljen a fent említett pozíciójú emberekből egyet-egyet.

 

Mostanra egyelőre ennyi, búcsúzom. Ne feledjétek: vox populi, vox dei! Tessék hozzászólni: bátran, vagy akár szerényen – mindenféleképpen serényen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://malacodvan.blog.hu/api/trackback/id/tr64177495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása