HTML

Literáti Grosz S(z)ószórója

Az embernek csak az mond valamit, amit hall. Itt lehet, hogy az olvas- ill. látvány is.

No, Comment!

2 kép 2004-ből

2007.05.03. 19:57 :: Literáti Groß

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gardencity Theft Auto

Itt láthatjátok egyik kedvenc képemet, ami engem a GTA2 főmenüjén szereplő taxis képre emlékeztet. A lépcsőházunk mögött parkoló Wartburg számomra azon érzést adományozta, mintha belecsöppentem volna a meghittebb, kertvárosi verziójába. Igazi szinesztézia. Ide a cevlar mellényemet és a kosárlabdát!

 

A másikon LimpBizkiT plakát kifigurázása. Imádom a pocsék szóvicceket. Bár az igazi kihívás az lenne, ha a nyelvi poén fordítás nélkül, csak saját anyanyelvüket értő, de különböző nyelvcsoportba tartozó emberek számára is érthető lenne. Ott még nem tartok, addig maradjon ez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Csimpilimpbizkit

 

Nézzétek el a kép életlenségét, sajnos nem rendelkezem túl jó makro-abilitású géppel... De "majdeccercsak"!

3 komment

Címkék: fotosokk

A bejegyzés trackback címe:

https://malacodvan.blog.hu/api/trackback/id/tr9869809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Algernon 2007.05.04. 13:24:01

Frankó az a varnyú, nekem is kéne ilyen...
Bár számomra ez a széria kissé más élményt adományoz :D. Talán lehet, hogy ez egy LADA nem? Bár nem a mi lépcsőházunk;).

Csiki 2007.05.04. 14:26:16

Szerintem egy LADA látható a felső képen, vagy ha régebbi esetleg Жигули(Zsiguli)

Literáti Groß 2007.05.04. 19:20:36

Akkor minden bizonnyal LADA lehet. Sajnos csak ennyit láttam az autóból általában, majd aztán szétkapták és begyömöszölték az alkatrészeit az 1 négyzetméternyi tárolóhelyükre. No de ne ez szóljon mentségemre, bevallom, hogy nem én értek az autókhoz legjobban.
süti beállítások módosítása