HTML

Literáti Grosz S(z)ószórója

Az embernek csak az mond valamit, amit hall. Itt lehet, hogy az olvas- ill. látvány is.

No, Comment!

A kisállatbolt nem tűri a szarkákat

2008.07.31. 23:54 :: Literáti Groß

Helló Nép! Mostanában vettem új telefont (azon elvemnek ellent mondva, mely szerint a mobiltelefonok felgyorsult világunkban a valamikori bármikori távbeszélgetések lebonyolítására és a Short Message System használatára valóak), aminek van egy frankó 2.0 mega pixeles felbontású kamerája, és még mp3 fájlok lájátszására is alkalmas! Először nem értettem, miért jó ez.

Aztán hamar rájöttem. Ilyesmikre:

Erre a  gyöngyszemre a [mindegy melyik] utcai kereskedésben találtam. Tudom, régi vicc, és amúgy sem politizálok. A java viszont még csak ezután jön:

Nagytestvér figyel, ezt tudtuk eddig is. A [(z) amúgy is van elég baja] kisállatboltnak sajátja van, úgyhogy ne packázzatok, és inkább tegyétek szépen vissza azt a darált kukacot, fém fa-kutyaólat, mézes madzagot, mert különben megtudhatjátok, milyen érzés az, hogy ha végigmentek az utcán, leköpdösnek titeket és ujjal mutogatnak rátok. Ha egy kicsit is "földhözragadtabbak", az egyik kezetek lenne kitéve a kirakatba. Nagyon hosszú időre.

Szólj hozzá!

Címkék: bolt hátnyilván fotosokk

A bejegyzés trackback címe:

https://malacodvan.blog.hu/api/trackback/id/tr1595299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása