HTML

Literáti Grosz S(z)ószórója

Az embernek csak az mond valamit, amit hall. Itt lehet, hogy az olvas- ill. látvány is.

No, Comment!

331. szám

2007.04.27. 16:09 :: Literáti Groß

 

Mikor megtaláltam ezt a bannert, vettem csak észre, hogy milyen rég is nem vezettem ezen rovatot. Elméletileg azt jelenti, hogy kevesebb a tartalmi hiba az újságban... ehh, fr*ncokat! =D

Most csak két gyöngyszem került feljegyzésre. Vagy korpa?

"A hallgatók korábbi tapasztalataikból merítve tapssal bíztatták, bátorították a versenyzőket."

Igen, valóban. A közönség többnyire tapsolva szokta bíztatni a szereplőket. Ősidők óta, anyáról,apáról magzatjára szálló, szinte már-már ösztönként tör ki, ha örül az ember, vagy az előző mondatban említett esetben. Éljenzéssel még ne próbálkozattok, lehet, hogy még valami bajotok esik – kizárólag haladóknak ajánlott. A szurkolást se vegyétek szó szerint, abból félreértés lehet és borzasztó következmények.

 

Aki érti, hát az szóljon!

"A próbababa letekinthet ugyan rá hidegen, és az eladó is figyelheti nagy érdeklődéssel az öregasszonyt – felkészülve a következő pillanatra, már nem számít."

Kérem, aki érti, feltétlenül értesítsen!

 

Plusz egy ráadás, amit nem igazán értettem: Mit keres a BDF újságában egy kizárólag a Pannon egyetem hallgatói, tanárai és dolgozói részére meghirdetett pályázat? Hogy történik vajon a válogatás? "Jééé, pályázat, ez jó!" vagy mi?

A fr*ncba is... hát hogy hagyhatnám ki a másik legkedvesebb emlékemet, ami egy főcím a -ik számból.

 

"Ha 1948, akkor Petőfi, Nemzeti dal és Pilvax"

Muhaha. Gondoltuk magunkban mikor észrevettük. Meg is jegyezte kedves munkatársam: biztos, volt valami afterparty... . Más pedig azonnal rávágta: Kommunista hatalomátvétel!

 

!

 

Szólj hozzá!

Címkék: korrektor

A bejegyzés trackback címe:

https://malacodvan.blog.hu/api/trackback/id/tr6864351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása