HTML

Literáti Grosz S(z)ószórója

Az embernek csak az mond valamit, amit hall. Itt lehet, hogy az olvas- ill. látvány is.

No, Comment!

CSI Koli – Episode 1, A Faember

2009.04.28. 17:54 :: Literáti Groß

 Ma, 2009 április 28-án 12 és 9 óra között gyilkosság áldozata lett a faember. A halál módja még nem bizonyított, de az eddigi következtetések alapján egy smirgligép végzett vele. A teljes holttestet még nem találtuk meg, de nem adjuk fel. Mint ahogy az az alábbi sokkoló képen is látszik, rengeteg fűrészport vesztett – ennek mennyisége enged a halál beálltára okot adni. Sokkoló kép hajtás után.

 

 

Az elkövető feltehetően ingerült volt, sőt, az áldozat haragosa is lehetett.  Erre a taposott nyomok utalnak. Hirtelen felindulásból elkövetett támadás lehetett, semmi sem utal arra, hogy tervezett gyilkosságról lett volna szó.

 

Öröm az ürömben viszont, hogy a konyhában új asztal, azaz fedőlap van. [Annyira nem] ismeretlen elkövető kiégette a kávéfőzőjével az asztalborítást, akit sikeresen elkaptunk, de ez már a múlté, az új konyhai alkalmatosság pedig a jövő kollégistáié.

 

 

A két eset közt összefüggést nem találtunk, az ügyet egyelőre lezártnak tekintjük.

Szólj hozzá!

Címkék: csi pff kolikörkép

A bejegyzés trackback címe:

https://malacodvan.blog.hu/api/trackback/id/tr741092034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása