HTML

Literáti Grosz S(z)ószórója

Az embernek csak az mond valamit, amit hall. Itt lehet, hogy az olvas- ill. látvány is.

No, Comment!

A tavalyi Gólyabál utáni állapotok...

2007.04.27. 17:38 :: Literáti Groß

 

2006. XI. 18. - gólyabál utáni gyönyörű facsiripelő, madárvirágzó nap délutánja a klubban. Kisördögökkel táncoló fejjel legialábbis így tűnt. A placcon ott van 'G', Janika és Szabi.

'G' fejezet

Nagyon érdekes mondatot hallattam. Éppen -szokás szerint, mi más lett volna?- cseszegettük egymást, s mikor hazaindult ez a mondat jött ki belőlem: "Látnálak, amikor nem vagy itt.". Egy eröltetetten gúnyos mosoly kiséretében megjegyezte: "Ez a kontextus magyar mondatok halmazán nem értelmezhető, kösz Ádi. Úgy döntöttem mégsem öllek meg, nem bántalak. Inkább csak végzek magammal."
----------------

Janika fejezet


Felidéztük a kábelpakolós hajnali fél6-ot, mikoris egy srác megkérdezte, hogy merre kell menni az újkolihoz. Elmondta a saját verzióját, mely szerint ő "itt kimegy, aztán át a hídon". Janitól nem várt gyorsreagálással vágott c-osztályú iparipöröly szavaival a pont után egy választ:
- ÁT NEM MENJ A HÍDON! A hídon át ne menj. Határozottan aB-SZo-Lú-Te ne menj át a hídon! Ne. –
Csak reméljük, hogy odatalált.
---------------

Szabi fejezet


Asszem most csak ennyi.

Ja mégse. Szabi szólt még pár szót a Deszperádó nevű formációról (ezen team énekelte a "tata-tata-tata-tanárúr" és a "Zártatlan szemmel néz most rám a Hajnal"( + poén, hogy 'G' vezetékneve Hajnal, s ahogy nézett feletébb nem ártatlan volt) .
Azt még csak furcsálta, hogy az előadóművészhölgyek, -urak közt feltünt egy gitáros. Ez még oké is lenne, ha Szabi nem gitározna zenekarban (asszem legalábbis - vagymi), és nem értene a gitárokhoz. Mert márpedig ért hozzájuk, és azonnal levágta, hogy ez megsaccperkábézva (+sacc/kb.-va) is simán 4és0,5milla jó magyar forint értékű pengetős hangszer.

DE(!!!) az java jőve még csak igazán vala mostan. feltünt neki még az is, hogy nincs semmi sem inplugged, ami az elektromos gitároknál kiváltképp hátrány.
----------------

Záró gondolatok fejezet

ennyi.

télleg.

komment · 1 trackback

Címkék: agyvihar

A bejegyzés trackback címe:

https://malacodvan.blog.hu/api/trackback/id/tr2064376

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://fengyi.web056.host888.net/Comment/html/index.Php?page=1 2017.11.11. 12:53:26

Blackberry curve 8520 temas batman - The mad hatter incense
süti beállítások módosítása