HTML

Literáti Grosz S(z)ószórója

Az embernek csak az mond valamit, amit hall. Itt lehet, hogy az olvas- ill. látvány is.

No, Comment!

"...keresse fel számítógépesét, computeresét."

2008.08.01. 00:31 :: Literáti Groß

Dalol a szívem. Régóta nem láttam ennyire újító és humoros hirdetést.

Le a multikkal, éljen a személyes ügyintézés! A számítógép-vásárlás olyan, mint a gombázás. Előismeret nélkül. Csak drágább mulatság annál, mint hogy a gyanútlan, minket körülvevő emberekkel végigetessünk pár fajtát, mire megtudjuk, melyik ehető és melyik nem. (Egy kis nyomozás után, ha döglött állatokat találunk megrágott kalapú vagy tönkű gombák közelében, lehet, hogy könnyebben megy a szórás csökkentése.)

Ami még nagyon megfogott, hogy ők már 30 éves számítástechnikai tapasztalattal rendelkeznek, és mint amikor egy varázsló rájön valaminek az igazi nevére, itt egy ősi foglalkozás igaz mesterei mondják ki saját nevüket: számítógépes, computeres. Szakértelmük saját területükön pedig a gyógyítók szakértelmével vetekszik. Sevillai Szent Izidor felkentjei, ígérem, mindig kérdezek, mielőtt bármilyen compu-techno-cuccot is vennék. Ámen.

Szólj hozzá!

Címkék: bolt hátnyilván fotosokk

A bejegyzés trackback címe:

https://malacodvan.blog.hu/api/trackback/id/tr80595342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása