HTML

Literáti Grosz S(z)ószórója

Az embernek csak az mond valamit, amit hall. Itt lehet, hogy az olvas- ill. látvány is.

No, Comment!

Ez már majdnem, de mégse

2009.05.29. 16:13 :: Literáti Groß

Csütörtökön kiderült, hogy idén sajnos nem végzem a sulival. Az utolsó, harmadik szigorlatom nem lett meg. Azt hiszem, mindent beleadtam, és becsületesen nem lett meg az utolsó megpróbáltatásom. Jobban mondva beleadtunk, Szilvivel karöltve, akivel jobb is  talán, hogy nem írtuk le a gondolatainkat gyomorfekély-közeli, végkimerült állapotunkban.

Hirtelen sok lett a szabadidőm, amit munkakereséssel tölthetek el. Az viszont azért vicces volt, hogy csütörtök délután a megvárakoztatásunk után átérve a B épület elé [csupán] három négylevelű lóherét találtam.

Szerdán persze jobban nézett ki még a dolog. Azért 21-ből 3 embernek sikerült a nyelvészet. Biankának külön gratulálok kiemelkedő eredményéhez, és persze Andrisnak is, aki persze utólag folyton azon nyavalygott, hogy lehetett volna közepes is az a kettes.

 

A kimerült, egoizmusba fulladó kép elkészítését köszönöm szépen Timcsinek, hogy kérésemre elkövette a nyelvészetszigorlat után.

Szólj hozzá!

Címkék: ego hr hátnyilván tja

A bejegyzés trackback címe:

https://malacodvan.blog.hu/api/trackback/id/tr421151649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása