HTML

Literáti Grosz S(z)ószórója

Az embernek csak az mond valamit, amit hall. Itt lehet, hogy az olvas- ill. látvány is.

No, Comment!

Idén nem volt Karácsony

2008.12.30. 16:59 :: Literáti Groß

A Karácsony van már? bejegyzésben szereplő link szerint és két szemtanú megállapítása alapján idén nem volt Karácsony. 2008 december 24-e és 26-a között sűrűn frissítette a kérdéses oldalt B. Katalin és B. Dániel nagykorú, de az csak ugyanazt mondogatta, idézem: "NEM!".

–Feltevéseink szerint a Karácsony egy olyan tökéletes időponthoz köthető, ami kattintással nem kimutatható. Magyarázzuk magunknak mi, az Ünnep-, Szün- és Szabadnap ügyosztály dolgozói, hisz nem hinnénk szívesen azt, hogy idén "NEM!" volt Karácsony. – nyilatkozta szóvivőjük.

Az ügyben a nyomozás még folyamatban van. Viszont Boldog Új Évet Kívánnak, az remélhetőleg "NEM!" marad el, s így ez a csúf, gonosz, ronda negáló interjekció pozitív értelmet nyer a kontextushoz viszonyítva.

Az amerikai mitológia szerint egy bizonyos Grincs nevű lény okozhatta, vagy – a nem mitológia szerint – Billy Bob Thorton a másik gyanusított. Szerintünk Heródes volt. Amennyiben az ügyosztáy újabb információkkal rendelkezik, elsőként értesíti az oldalon keresztül a kedves egybegyült ünneplő tömeget.

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep pff

A bejegyzés trackback címe:

https://malacodvan.blog.hu/api/trackback/id/tr71848924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása