HTML

Literáti Grosz S(z)ószórója

Az embernek csak az mond valamit, amit hall. Itt lehet, hogy az olvas- ill. látvány is.

No, Comment!

340. szám

2007.09.10. 00:19 :: Literáti Groß

                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

Kedves olvasók, örömmel jelentem be, hogy a görbetükör ismét szórja az iskola heti rendszerességgel megjelenő ujságának ferde képvetületét a virtuális sztrádán. Remélem jót csemegéztek majd a gyermeteg mulasztás vagy kimerültség okozta írói figyelmetlenség miatt esett tartalmi csorbákon.

Remélem nem nehezményeztek oly nagyon a nyári "áramszünet" miatt. Ami azt illeti, a gólyatábor alatt több dolog történt velem, mint nyáron. Leszámítva a VOLT fesztivált, de az más.

Nem is szaporítom a szót. Avagy mégis.

 

 

 

 

 

Újkoli társalgó eladó: párnázott székek, színes televíziókészülék, portára nyíló ajtó, sportpályára néző ablakok...

"... s elindult a véradás helyszínére, a mára már szokásosnak nevezhető Ady téri kolesz társalgójába."

Az Ady téri kolesz társalgója valóban szokásosnak nevezhető, hisz már régóta ott van. A kedves újságíró véleményem szerint a véradás helyszínére gondolt, hisz ott kerül megrendezésre minden évben.

(Szerk.: Magam is gyakran látogatom a véradó helyszíneket. 450 milliternyi vitae életmentő 3 embertárs számára; még a vért adónak is; nem egyszer mentettek meg az éhhaláltól az 500 forintos étkezési jegyek. Arról nem is beszélve, hogy 30 véradás után kiválthatjátok a vizitdíjat! Sosem késő elkezdeni.) 

 

 

 

 

Az Istenek a fejünkre esnek?

"..de legalább az eső Istenek kegyelmeztek nekünk."

Igen, hát igen. Tlalok v. Chach, az inka esőisten úgy döntött, hogy előhívja a tökkobakban vizet tartó, természetes kutakban, erdei csermelyekben és barlangpatakokban lakó énjeit, s most inkább ők fognak aláhullani az égből, s nem a csapadék.

 

 

 

 

Audio-nekromancia 2*

"Beletettük az új lemezbe a szívünket és lelkünket..."

Figyelem rajongók! Az új Supernem album már a zenészek dezoksziribonukleinsavjai és asztrális lenyomatai is fellelhetőek lesznek a harmadik albumon! Minél közelebb áll az első kompaktlemez a másoláshoz, annál több az esély, hogy jó minőségű a minta. Ugyan az esély fennáll, hogy utána szívtelenebbek és lelketlenebbek lesznek koncertjeiken, de ez titeket ne zavarjon, az a lényeg, hogy vegyétek meg az albumot!

(Szerk.: Az egyik Simpsons epizódban került sor egy ehhez hasonló párbeszédre: Hogyhogy nincs több vese a donorlistán? – A legutóbb még volt, de Larry Hagman elvitte az utolsót. Bár ketten voltunk ellene, ő 5 vesével és 3 szívvel erősebbnek bizonyult nálunk. Egyszerűen nem bírtunk vele...)

*lásd:316. szám

1 komment

Címkék: korrektor

A bejegyzés trackback címe:

https://malacodvan.blog.hu/api/trackback/id/tr70161456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Júlia 2007.09.17. 16:38:00

"Ami azt illeti, a gólyatábor alatt több dolog történt velem, mint nyáron."--> erre nagyon kíváncsi vagyok:))
süti beállítások módosítása